Policajac upucao demonstranta u Hongkongu, snimak obilazi svet VIDEO

Izvor: B92, 11.Nov.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac upucao demonstranta u Hongkongu, snimak obilazi svet VIDEO

Jedan mladić je ranjen kada je policija u Hongkongu pucala na demonstrante tokom nove blokade metroa i puteva u tom gradu, prenose lokalni mediji.

Objavljen je video snimak na kojem se vidi policajac kako se rve sa demonstrantom, a zatim puca u drugog koji je prilazio, prenosi AP.

Kako je saopštila policija, ranjeni mladić je prevezen u bolnicu gde je operisan.

Bolnički izvori navode da je reč o teško ranjenom 21-godišnjem mladiću.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u Hongkongu prvi put upotrebila prave metke tokom protesta u avgustu kad su ranjena dvojica tinejdžera.

Demonstranti su ponovo podigli barikade na više lokacija u gradu izazivajući nove eskalacije nasilja dok antivladini protesti ulaze u šesti mesec.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Policajac upucao demonstranta u Hongkongu

Izvor: Radio 021, 11.Nov.2019

Jedan mladić je ranjen kada je policija u Hongkongu pucala na demonstrante tokom nove blokade metroa i puteva u tom gradu, prenose lokalni mediji...Objavljen je video snimak na kojem se vidi kako se policajac rve sa demonstrantom, a zatim puca u drugog koji je prilazio...Kako je saopštila policija,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.