Poginula dva pripadnika Narodne vojske

Izvor: Vostok.rs, 16.Mar.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dva pripadnika Narodne vojske

16.03.2015. -

Kijevske snage su uništile kamion Narodne vojske kod Mariupolja, a dve osobe su poginule, saopšteno je iz Ministarstva odbrane DNR.

"Na području sela Zaičenko tenk kijevskih snaga je pogodio kamion KAMAZ što je dovelo do trenutne smrti dva pripadnika Narodne vojske,"  - navodi se u saopštenju Ministarstva.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Artiljerijski napad na Donjeck

Izvor: Vostok.rs, 17.Mar.2015, 11:10

17.03.2015. -..Kijevske snage su noćas izvele artiljerijski napad na jugozapadni deo Donjecka, koristeći haubice. Pod udarom artiljerije kijevskih snaga našao se Petrovski rejon grada sa oko deset projektila...Napad je izvršen sa položaja kijevskih snaga iz pravca Volnovahe...Registrovan je i dolazak...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.