Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Pavlovićeva puštena da se brani sa slobode

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Iva Pavlović koja je osumnjičena da je član kriminalne grupe koju je navodno formirao lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević, nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu u Podgorici, puštena je da se brani sa slobode.

Sutra će za isto krivično delo biti saslušani Luka Radunović, sin visokog funkcionera DF-a Slavena Radunovića, i Petar Drašković, član Kluba mladih Nove srpske demokratije.

Dražen Medojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << advokat Pavlovićeve, koja je i vršilac dužnosti glavnog urednika Televizije Budva, rekao je da se ustanovljava "surova praksa Tužilaštva i pokreću surovi postupci protiv osoba za koje ne postoji sumnja da su počinili krivična dela koja im se stavljaju na teret".

Pavlovićevoj je, kako je rekao na konferenciji za novinare, stavljeno na teret stvaranje kriminalne organizacije, u vezi sa "pranjem novca".

Medojević smatra da je Pavlovićeva uhapšena samo zbog toga što je bila zaposlena u PzP-u i aktivno učestvovala u kampanji Pokreta i DF-a.

Pavlovićeva je na konferenciji rekla da smatra da je reč o nekoj vrsti "specijalnog rata" i da je šokirana ovim što joj se dešava.

"Nemam reči da opišem način na koji su me pozvali i odveli na razgovor", rekla je Pavlovićeva.

Ona je istakla da u svojoj odbrani koristi samo istinu. "Da li je neko procenio da sam ja ta koju treba pikirati, lomiti, mislim da su se tu negde prevarili, jer ono što koristim u svojoj odbrani je samo istina o svemu što se dešavalo", dodala je Pavlovićeva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.