HAPŠENJE U CRNOJ GORI Funkcioneri Demokratskog fronta iza rešetaka zbog pranja novca

Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U CRNOJ GORI Funkcioneri Demokratskog fronta iza rešetaka zbog pranja novca

Funkcioneri i članovi opozicionog Demokratskog fronta (DF) Iva Pavlović, Luka Radunović i Petar Drašković uhapšeni su zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koju je navodno formirao lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

Pavlovićeva je vršilac dužnosti glavnog urednika Televizije Budva i član DF-a, Drašković je član Kluba mladih Nove srpske demokratije, a Radunović je sin funkcionera DF-a Slavena Radunovića.

Crnogorski elektronski mediji javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je hapšenje naložila specijalni tužilac Lidija Vukčević, koja ih sumnjiči da su, po nalogu Medojevića i biznismena Momira Nikolića, prali nezakonito stečen novac.

Početkom septembra, prema nalogu Vukčevićeve, u istoj istrazi uhapšene su četiri osobe.

Zbog sumnje da su članovi te organizovane kriminalne grupe, pripadnici Specijalnog policijskog tima uhapsili su Podgoričane Dejana i Violetu Bušković, Miloša Gvozdenovića, Željka Pejovića.

Svi osumnjičeni negirali su krivicu, navodeći da nemaju veze sa Medojevićem i Nikolićem.

Vukčevićeva i njih, kao i ranije uhapšene Gordana Konatara, Dejana Vujisića, Željka Šćepanovića i još nekoliko osoba, sumnjiči da su prali novac po nalogu Medojevića i Nikolića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Hapšenja zbog sumnje u pranje novca

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Sep.2017

Funkcionerka Demokratskog fronta Iva Pavlović, Luka Radunović, sin funkcionera istog političkog saveza Slavena Radunovića i Petar Drašković iz NOVA-e, uhapšeni su danas po nalogu specijalne državne tužiteljke Lidije Vukčević zbog sumnje da su prali novac. Terete se da su članovi krominalne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.