Izvor: Vostok.rs, 10.Jul.2020, 15:15

Peskov: Nije nikakva tajna da strane obaveštajne službe apsolutno ne spavaju na teritoriji Rusije

Strane obaveštajne službe u Rusiji ne spavaju, ali ne spava ni ruska kontraobaveštajna služba, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
„Nije nikakva tajna da strane obaveštajne službe apsolutno ne spavaju na teritoriji Ruske Federacije. One rade dan i noć protiv ruskih činovnika, protiv ruskih agenata obaveštajnih službi i tako dalje. A takođe ne spava ni naša kontraobaveštajna služba, koja radi protiv ove aktivnosti“, rekao je Peskov. U poređenju sa Evropom i SAD-om, u Rusiji nema „špijunomanije“, precizirao je on. Dodao je da ne zna da li je zaista povećan broj slučajeva špijunaže u Rusiji. „O tome se govori već nekoliko decenija. Ne znam da li ih sada ima više ili manje“, dodao je Peskov.  

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.