Papa se zaglavio u liftu, spasili ga vatrogasci

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa se zaglavio u liftu, spasili ga vatrogasci

Papa Franja je rekao danas da se zaglavio u lilftu i da su ga spasili vatrogasci, zbog čega je zakasnio na svoju redovnu nedeljnu molitvu vernicima okupljenim na Trgu svetog Petra.

"Moram da se izvinim što kasnim. Bio sam zaglavljen u liftu 25 minuta, došlo je do prekida struje, i zatim su stigli vatrogasci", rekao je nasmejano papa Franja koji ima 82 godine. On je pozvao vernike na trgu da aplaudiraju vatrogascima koji su ga spasli.

Papa je stigao sedam minuta kasnije za svoje tradicionalno nedeljno podnevno obraćanje vernicima.

Foto

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Papa bio zaglavljen u liftu, spasili ga vatrogasci

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2019

Izvinite za zakasnjenje ostao sam u liftu 25 minuta, prve su Papine reči nakon sto se sa 10 minuta zakašnjenja pojavio na čuvenom apostolskom prozoru Izvinite za zakasnjenje ostao sam u liftu 25 minuta - prve su Papine reči nakon sto se sa 10 minuta zakašnjenja pojavio na...

Nastavak na Večernje novosti...

Vatikan: Papu iz lifta izvukli vatrogasci

Izvor: Danas, 01.Sep.2019

AFP„Moram najpre da se izvinim što kasnim“, rekao je papa na početku obraćanja. Papa Franja se izvinio vernicima, jer nije stigao na vreme na molitvu na Trgu Svetog Petra – zato što je bio zaglavljen u liftu u Vatikanu. Osamdesetdvogodišnji poglavar Katoličke crkve proveo je 25 minuta u liftu,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.