Vatikan: Papu iz lifta izvukli vatrogasci

Izvor: Danas, 01.Sep.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatikan: Papu iz lifta izvukli vatrogasci

AFP„Moram najpre da se izvinim što kasnim“, rekao je papa na početku obraćanja. Papa Franja se izvinio vernicima, jer nije stigao na vreme na molitvu na Trgu Svetog Petra – zato što je bio zaglavljen u liftu u Vatikanu. Osamdesetdvogodišnji poglavar Katoličke crkve proveo je 25 minuta u liftu, koji je gotovo ostao bez struje, […] Članak Vatikan: Papu iz lifta izvukli vatrogasci se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vatikan: Papu iz lifta izvukli vatrogasci

Izvor: B92, 01.Sep.2019

Poglavar Katoličke crkve odmah se izvinio vernicima što je kasnio na molitvu, zbog neočekivanog događaja...Papa Franja se izvinio vernicima, jer nije stigao na vreme na molitvu na Trgu Svetog Petra - zato što je bio zaglavljen u liftu u Vatikanu...Osamdesetdvogodišnji poglavar Katoličke crkve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.