Papa se zaglavio u liftu, spasili ga vatrogasci

Izvor: Beta, 01.Sep.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papa se zaglavio u liftu, spasili ga vatrogasci

Papa Franja je rekao danas da se zaglavio u lilftu i da su ga spasili vatrogasci, zbog čega je zakasnio na svoju redovnu nedeljnu molitvu vernicima okupljenim na Trgu svetog Petra."Moram da se izvinim što kasnim. Bio sam zaglavljen u liftu 25 minuta, došlo je do prekida struje, i zatim su stigli vatrogasci", rekao je nasmejano papa Franja koji ima 82 godine. On je pozvao vernike na trgu da aplaudiraju vatrogascima koji su ga spasli.Papa je stigao sedam minuta kasnije za svoje tradicionalno nedeljno podnevno obraćanje vernicima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Papa se zaglavio u liftu, zakasnio na molitvu

Izvor: VOA, 01.Sep.2019

Hiljade ljudi koje su se okupile na trgu Svetog Petra u Vatikanu očekujući da se papa, tačno u podne, pojavi na prozoru Apostolske palate, održi molitvu i blagosilja ih - bile su zbunjene - gde je papa? Sedam minuta posle podneva, papa Franja se pojavio, i na samom početku izvinio vernicima što...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.