Izvor: RTS, 19.Jun.2021, 07:43

Pao mali avion u Rusiji, poginulo sedam osoba

Broj poginulih u padu aviona koji je prevozio padobrance u ruskoj Kemerovskoj oblasti, porastao je na sedam, a prema novim podacima povređeno je 17 osoba, saopšteno je iz lokalne hitne službe.
Kako je rečeno agenciji Tas, u avionu se u trenutku nesreće nalazilo 20 ljudi.
Avion L-410 poleteo je sa uzletišta u Tanaju, a zatim se nakrivio na levo i srušio u šumu.
Iz Kancelarije lokalnog tužioca je rečeno da je posada pre pada aviona prijavila kvar jednog motora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao mali avion: Broj poginulih porastao na sedam

Izvor: B92, 19.Jun.2021

Broj poginulih u u padu aviona koji je prevozio padobrance u ruskoj Kemerovskoj oblasti, porastao je na sedam, a prema novim podacima povređeno je 17 osoba...To je danas saopštilo lokalno odeljenje Minstarstva za vanredne situacije...Kako je navedeno, avion L-410 poleteo je sa uzletišta u Tanaju,...

Nastavak na B92...

Pao mali avion u Rusiji, poginulo sedam padobranaca

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2021

Sedam osoba je poginulo, a 13 je povređeno u padu aviona koji je prevozio padobrance u regionu Kemerovo na jugozapadu Sibira, saopšteno je iz ruskog Ministarstva za vanredne situacije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.