Pao helikopter u Sibiru,18 osoba poginulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao helikopter u Sibiru,18 osoba poginulo

Prilikom pada helikoptera Mi-8 u regionu Krasnojarsk u Sibiru, poginulo je 18 osoba, rečeno je u službi za vanredne situacije.

Do nesreće je došlo nedugo nakon poletanja, a u letelici kompanije Utair erlajn su se u tom trenutku nalazila tri člana posade i 15 putnika, prenosi Tass.

Helikopter je poleteo iz grada Igarka ka Severnom polarnom krugu, ali se srušio dva kilometra od mesta poletanja. Policija je saopštila da se avion srušio kada je udario u prtljag koji je nosio drugi helikopter koji je takođe bio u vazduhu.

Kako se navodi, među putnicima koji su se nalazili u helikopteru bili su zaposleni u RN Vankor, jednoj od firmi Roznjefta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao helikopter u Sibiru, 18 poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2018

MOSKVA - U padu helikoptera u regionu Krasnojarsk u Sibiru poginulo je 18 osoba, saopštile su danas ruske vlasti...U helikopteru aviokompanije "Uter" bilo je 15 putnika i tri člana posade...Letjelica je prevozila radnike naftne bušotine...Helikopter je pao neposredno nakon polijetanja...Izvori iz...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.