Pao helikopter u Sibiru, 18 mrtvih

Izvor: B92, 04.Avg.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao helikopter u Sibiru, 18 mrtvih

Ruski helikopter srušio se jutros ubrzo nakon poletanja u Sibiru, pri čemu je poginulo 18 ljudi, saopštili su zvaničnici.

Prema preliminarnim informacijama, propeleri te letelice sudarila su se sa drugim helikopterom koji je poleteo jutros iz Vankora, saopštila je kompanija UTair čiji se helikopter Mi-8 srušio.

U saopštenju je navedeno da je u helikopteru bilo 15 putnika i tri člana posade. Ruski mediji su preneli da je helikopter prevozio radnike ;naftne kompanije Rosnjeft.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR HELIKOPTERA U SIBIRU: Jedna letelica pala, 18 poginulih (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Avg.2018

Helikopter Mi-8 srušio se u oblasti Krasnojarsk u Sibiru. Prema prvim izveštajima, 18 ljudi je poginulo u padu letelice, prenosi rt.com.

Nastavak na Kurir...

Srušio se helikopter u Sibiru, 18 mrtvih

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2018

Helikopter Mi-8 srušio se u regionu Krasnojarsk u Sibiru. Poginulo je 18 ljudi...U letelici se nalazilo 15 putnika i tri člana posade i svi su poginuli. Kako navode mediji, helikopter je prevozio radnike na naftnu bušotinu...Do nesreće je došlo nedugo nakon poletanja...Autor: RT

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.