Pamela Anderson kod Asanža u zatvoru: Sjajno što sam ga videla, ali ovo je zloupotreba zakona

Izvor: B92, 07.Maj.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson kod Asanža u zatvoru: Sjajno što sam ga videla, ali ovo je zloupotreba zakona

Američka glumica Pamela Anderson posetila je Džulijana Asanža u britanskom zatvoru Belmarš.

Ona je izjavila da osnivač Vikiliksa nema fer tretman i da ne zaslužuje da bude u zatvoru sa najvišim stepenom obezbeđenja.

Asanž služi kaznu od 50 nedelja u zatvoru Belmarš na jugoistoku Londona.

Ovaj zatvor porede s onim na Kubi, u kojem su američke vlasti držale najopasnije islamiste, pre svega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog toga što su u britanskom "Gvantanamu" smešteni izuzetno opasni zatvorenici.

Holivudska glumica koja je i ranije branila Asanža, rekla je novinarima da je on nevin i da ima nefer tretman.

"Sjajno je što sam ga videla, ali ovo je zloupotreba zakona. Apsolutni je šokantno što nije mogao da izađe iz svoje ćelije", rekla je ona.

On je u zatvoru zbog kršenja uslovne slobode, a Sjedinjene Države traže njegovo izručenje zbog navodnog hakovanja kompjutera Pentagona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pamela Anderson kod Asanža u zatvoru (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Maj.2019

Američka glumica Pamela Anderson posetila je Džulijana Asanža u britanskom zatvoru Belmarš...Ona je izjavila da osnivač Vikiliksa nema fer tretman i da ne zaslužuje da bude u zatvoru sa najvišim stepenom obezbeđenja...Asanž služi kaznu od 50 nedelja u zatvoru Belmarš na jugoistoku Londona...Ovaj...

Nastavak na Mondo...

Pamela Anderson posetila Asanža u zatvoru u Londonu (VIDEO)

Izvor: Beta, 07.Maj.2019

Glumica Pamela Anderson pozvala je danas na "spasavanje života" osnivača Vikiliksa Džulijana Ansanža kojeg je posetila u zatvoru Belmarš, na jugoistoku Londona."Moramo da mu spasimo život", rekla je glumica koja podržava 47-godišnjeg Australijanca. Pamela Anderson je takodje posetila Asanža...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.