Pamela Anderson posetila Asanža u zatvoru u Londonu (VIDEO)

Izvor: Beta, 07.Maj.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson posetila Asanža u zatvoru u Londonu (VIDEO)

Glumica Pamela Anderson pozvala je danas na "spasavanje života" osnivača Vikiliksa Džulijana Ansanža kojeg je posetila u zatvoru Belmarš, na jugoistoku Londona."Moramo da mu spasimo život", rekla je glumica koja podržava 47-godišnjeg Australijanca. Pamela Anderson je takodje posetila Asanža dok je bio u ambasadi Ekvadora u Londonu, gde se 2012. sklonio kako bi izbegao da bude izručen Švedskoj zbog optužbe za seksualni napad, koja je u medjuvremenu odbačena.Londonska policija ga je 11. aprila uhapsila na osnovu naloga SAD za njegovo izručenje i zbog kršenja uslova kaucije u Velikoj Britaniji. Ekvador je prethodno oduzeo azilantski status Asanžu, navodeći kao razlog njegova "kršenja medjunarodnih konvencija i dnevnih protokola". "Veoma je teško videti Džulijana ovde", rekla je glumica novinarima ispred zatvora, i dodala da Asanž ne zaslužuje da bude zatvoren, jer "je nevin i nije počinio nasilje". "Moramo da nastavimo da se borim jer je to nepravda. On se toliko žrtvovao da bi se saznala istina", rekla je glumica. SAD traže Asanža zbog objavljivanja desetina hiljada tajnih vladinih dokumenata putem Vikiliksa.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pamela Anderson posetila Asanža u zatvoru u Londonu

Izvor: Beta Video, 07.Maj.2019

LONDON - Glumica Pamela Anderson pozvala je danas na ``spasavanje života`` osnivača Vikiliksa Džulijana Ansanža kojeg je posetila u zatvoru Belmarš, na jugoistoku Londona. ``Moramo da mu spasimo život``, rekla je glumica koja podržava 47-godišnjeg Australijanca. ``Veoma je teško videti Džulijana...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.