Pakleni provod srskih turista za Novu godinu u Tunisu, specijalci tukli sve pred sobom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pakleni" provod srskih turista za Novu godinu u Tunisu, specijalci tukli sve pred sobom

Grupa srpskih turista koja je odlučila da dočeka Novu godinu u Tunisu dugo će pamtiti to putovanje, ali ne po lepim, već po ružnim scenama i incidentima koji su pretili da se pretvore u ozbiljan sukob.

U hotelu sa pet zvezdica, gosti su očekivali vrhunski novogodišnji provod i nisu ni slutili da će pre ponoći morati da beže iz restorana pred policijom.

Gosti iz Srbije su prvo razočaranje doživeli i pre nego što su ušli u salu, jer umesto u 20 časova, domaćini >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su ih pustili da uđu tek dva sata kasnije zbog velike gužve, a kada su konobari počeli da im donose ohlađenu večeru, nezadovoljni gosti iz Alžira već su uveliko lupali kašikama o sto.

- Haos koji se završio opštim demonstracijama i na kraju upadom specijalaca i policije naoružanih automatskim puškama i pendrecima. U jednom momentu, u hotelu smo doživeli pravi stampedo. Ljudi su preskakali fotelje u foajeu i velika nesigurnost se osećala u svakom uglu hotela - ispričala nam je Vesna Važić iz Beograda.

- Utrčali su i mlatili sve redom, koga su stigli. Video sam bar 4-5 osoba koje leže na podu, a između ostalog i jednu ženu sa dvoje dece koja vrišti i zapomaže - kaže Stojimir Matović iz Pančeva.

U stampedu koji je usledio, niko od gostiju iz Srbije nije ozbiljnije povređen, ali umesto lepog provoda, Novu godinu su dočekali gladni i žedni u svojim sobama, a Maja Matović i sa modricom na leđima.

- Brutalno me sa leđa udario jedan specijalac, iako je njihova intervencija bila upućena ka Alžircima koji su pravili incidente, doduše opravdano, jer nijedna ugovorena obaveza za novogodišnji doček nije poštovana - naglašava Maja Matović iz Pančeva.

Grupa turista iz Srbije koja se tek vratila iz Tunisa uputiće žalbu agenciji "San Lajn".

U toj agenciji kažu da su neprijatno iznenađeni tim događajima i da će od direktora hotela tražiti objašnjenje, a u ponedeljak će se i zvanično oglasiti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PAKLENI DOČEK ZA SRPSKE TURISTE U TUNISU: Naoružani specijalci upali u hotel i tukli koga su stigli!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2018

Grupa srpskih turista koja je odlučila da dočeka Novu godinu u Tunisu dugo će pamtiti to putovanje po ružnim scenama i incidentima koji su pretili da se pretvore u ozbiljan sukob.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.