Pad helikoptera u Avganistanu, poginule tri osobe

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad helikoptera u Avganistanu, poginule tri osobe

Jedan strani pilot i dva avganistanska vojnika poginula su kada se srušio helikopter unutar vojne baze, rekao je jedan vojni zvaničnik.

Portparol vojske Hanif Rezai rekao je da je još troje ljudi povređeno, uključujući još jednog stranog pilota, u helikopteru MI-14 koji je NATO iznajmio, a koji se srušio neposredno posle poletanja iz baze kod severnog avganistanskog grada Mazar-i-Šarifa.

Portparol je rekao da je udes izazvan zbog tehničkog problema i da se helikopter >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zapalio kada je udario o zemlju. Rekao je da nije bilo neprijateljske vatre.

Sedam pripadnika bezbednosnih snaga je spaseno.

Za sada se ne zna nacionalnost dvojice stranih pilota.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U padu helikoptera poginule tri osobe

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2018

KABUL - Strani pilot i dva avganistanska vojnika poginula su u padu helikoptera NATO snaga nedaleko od Mazari Šarifa u Avganistanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.