PSG povodom nesreće kod Karađorđevog parka: Potreban hitan vanredni pregled svih vozila GSP Beograd

Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 17:07

PSG povodom nesreće kod Karađorđevog parka: Potreban hitan vanredni pregled svih vozila GSP Beograd

Povodom toga što su danas kod Karađorđevog parka u Beogradu dve žene povređene na trotoaru kada je s gradskog autobusa otpao točak, predsednik beogradskog odbora Pokreta slobodnih građana (PSG) Predrag Simić je izjavio da je bilo "pitanje dana kada će neko nastradati zbog lošeg stanja autobusa GSP i privatnih prevoznika u Beogradu".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Policija istražuje udes kod Karađorđevog parka gde je s autobusa otpao točak

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije je agenciji Beta rečeno da je u toku uviđaj policije kod Karađorđevog parka u Beogradu gde su dve žene danas povređene kada je gradskom autobusu otpao točak.

Nastavak na Danas...

Ženu na koju je naleteo točak otpao sa autobusa GSP-a u teškom stanju i na intenzivnoj nezi

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2024, 11:17

Ženu koju je u ponedeljak kod Karađorđevog parka u Beogradu udario točak koji je otpao sa autobusa GSP-a i dalje je u teškom stanju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.