Izvor: Blic, 18.Mar.2024, 15:38

TEŠKA NESREĆA KOD KARAĐORĐEVOG PARKA Autobusu otpao točak i udario dve žene: Jedna od njih je na reanimaciji (VIDEO)

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se kod Karađorđevog parka u smeru ka Autokomandi kada je autobusu otpao točak i udario dve žene, potvrđeno je za "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća kod Karađorđevog parka: Autobus udario dve žene nakon što mu je otpao točak (VIDEO)

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kod Karađorđevog parka u smeru ka Autokomandi kada je autobus linije 78 udario u dve žene nakon što mu je otpao točak.

Nastavak na Danas...

HOROR KOD KARAĐORĐEVOG PARKA: Otpao točak na autobusu i udario dve žene, hitna pomoć na licu mesta vrši REANIMACIJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Sve ekipe HITNIH službi na licu mesta..Teška saobraćajna nezgoda dogodila se kod Karađorđevog parka u smeru ka Autokomandi kada je autobusu otpao točak i udario dve žene potvrđeno je za naš portal...Kako se navodi na Instagram stranici moj_beo_grad_, autobus trenutno stoji u žutoj traci kod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

POZNATO STANJE POVREĐENIH KOD KARAĐORĐEVOG PARKA Autobusu otpao točak pre sudara: Jedna žena se nalazi u operacionoj sali (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Dve žene povređene su danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Karađorđevog parka, u smeru ka autokomandi, kada je autobusu otpao točak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.