Izvor: Blic, 07.Sep.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRŠTI OD LUKSUZA Ovo je milionska vila u kojoj je živeo preminuli afrički diktator, a gradila ju je SRPSKA FIRMA (FOTO)

Bivši predsednik Zimbabvea Robert Mugabe, jedan od najnemilosrdnijih tiranina modernog doba, preminuo je juče u 95. godini. Zimbabveom je vladao 37 godina, a sa vlasti je skinut nakon vojnog puča krajem 2017. godine, što je u Zimbabveu, ali i celoj Africi, dočekano sa oduševljenjem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PALATA SVA OD ZLATA, IMA 35 SOBA I PREPOZNATLJIV KROV : Ovo je milionska vila u kojoj je živeo afrički diktator, a gradili su je Srbi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 07.Sep.2019

Vest da je bivši predsednik Zimbabvea Robert Mugabe, jedan od najnemilosrdnijih diktatora modernog doba, preminuo u 95. godini, obišla je svet.

Nastavak na Kurir...

"DA, DA, JOŠ SAM ŽIV" Bliže se 100. rođendanu, a i dalje VODE DRŽAVE: Ovo su najstariji vladari na svetu (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Sep.2019, 09:15

Bivši predsednik Zimbabvea Robert Mugabe preminuo je u 95. godini posle duge bolesti. Afrički tiranin koji je 2017. zbačen s vlasti jedno vreme je važio za najstarijeg svetskog lidera, ali nije bio jedini koji je upravljao zemljom u osamdesetim i devedesetim godinama života.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.