Izvor: Blic, 24.Mar.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVERA SUMNJIVE TORBE Evakuisana železnička stanica u Mastrihtu

Vlasti holandskog grada Mastriht evakuisale su železničku stanicu nakon dojave da se na njoj nalazi čovek sa sumnjivim paketom.

Policija je na licu mestu, a sve linije vozova i autobusa su u prekidu. Sumnjivi čoveke je još u stanici, a na teren je poslat i pas koji bi trebalo da pomogne pri utvrđivanju da li se u torbi nalazi eksploziv.

Jake policijske snage obezbeđuju stanicu, a putnicima je naređeno da ne prilaze stanici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROVERA SUMNJIVE TORBE Na kratko evakuisana železnička stanica u Mastrihtu

Izvor: Blic, 24.Mar.2016

Vlasti holandskog grada Mastriht evakuisale su železničku stanicu nakon dojave da se na njoj nalazi čovek sa sumnjivom torbom...Hond is inmiddels naar huis. 2 politiewagens zijn ook net weg. Politie is kalm. #maastricht #station pic.twitter.com/mwsUN47UVr..@BBCNews Maastricht rail station (NL) closed...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.