Izvor: Blic, 24.Mar.2016, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVERA SUMNJIVE TORBE Na kratko evakuisana železnička stanica u Mastrihtu

Vlasti holandskog grada Mastriht evakuisale su železničku stanicu nakon dojave da se na njoj nalazi čovek sa sumnjivom torbom.

Hond is inmiddels naar huis. 2 politiewagens zijn ook net weg. Politie is kalm. #maastricht #station pic.twitter.com/mwsUN47UVr

@BBCNews Maastricht rail station (NL) closed and cordoned off due to suspicious package found in the station pic.twitter.com/91xETcnvbD

Policija je odmah izašla na lice mesta, a sve linije vozova i autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bile su u prekidu. Sumnjivi čovek je odveden, a na teren je bio poslat i pas koji je trebalo da pomogne pri utvrđivanju da li se u torbi nalazi eksploziv.

Politiehond is weer naar buiten. #station #maastricht lijkt er op dat het voorbij is pic.twitter.com/7eV8sczCHp

Za sada nije poznato da li je u torbi bio eksploziv, a više detalja biće poznato sutra.

Deze hond moet gaan vaststellen of er een explosief in de koffer zit. #Maastricht #Station pic.twitter.com/QWV9Cb8YlI

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.