PRONAŠLI RUSKOG PREDSEDNIKA: Putin je s devojkom u Švajcarskoj, čeka rođenje sina!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAŠLI RUSKOG PREDSEDNIKA: Putin je s devojkom u Švajcarskoj, čeka rođenje sina!

Alina Kabajeva se prijavila u kliniku "Sant Ana" u Sorengu i raspitivala da li može da ostane da se porodi, a tu bolnicu predložio im je Silvio Berluskoni!

CIRIH - Švajcarski tabloid Blik tvrdi da se predsednik Rusije Vladimir Putin povukao iz javnosti zato što očekuje rođenje sina!

Tabloid piše da se Putinova ljubavnica Alina Kabajeva prijavila u kliniku "Sant Ana" u Sorengu i raspitivala se da li može da se tamo i porodi. Neki očevici tvrde da joj je društvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pravio upravo Putin.

Rumors in Ticino/Switzerland: Putin's baby already born? cc: @russian_market http://t.co/Txbcd81G1C pic.twitter.com/0xxnb13wdX

Predsednik Rusije i njegova mlada devojka, bivša olimpijska prvakinja u gimnastici, gotovo nikad nisu viđeni u javnosti, ali njihova veza je javna tajna.

Rusi tvrde da je nemoguće proveriti istinitost švajcarske priče.

Blik je otišao tako daleko u nagađanjima da je čak napisao i da je Putinu kliniku u Tićinu preporučio njegov prijatelj Silvio Berluskoni, čija se ćerka Barbara takođe tamo porodila...

(Blick)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Švajcarski "Blik": Putin je živ i zdrav, nalazi se u Švajcarskoj gde očekuje rođenje sina

Izvor: Blic, 13.Mar.2015

Švajcarski list "Blik" navodi da se Alina Kabajeva, partnerka ruskog predsednika Vladimira Putina prijavila u kliniku "Sant Ana" u Sorengu, gde najverovatnije planira da se porodi..."Blik" navodi da je uproavo rođenje sina razlog zbog kojeg je Vladimir Putin povukao iz javnosti i otputovao u Švajcarsku...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.