POTRESAN SNIMAK: Čopor divljih pasa rastrgao pijanog čuvara (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESAN SNIMAK: Čopor divljih pasa rastrgao pijanog čuvara (VIDEO)

Bezbednosna kamera uhvatila je užasan trenutak smrti Rusa, koji je nakon duge borbe za život ubijen od strane životinja koje je ranije hranio ČUVAR iz grada Sovecki u centralnoj Rusiji poginuo je kada ga je napao čopor divljih pasa dok se pijan vraćao kući. Njegovo telo pronašli su prolaznici sledećeg jutra, prenosi Ura.ru. Neimenovani muškarac je tokom prethodne dve godine hranio iste pse koji su ga rastrgli, ali je ovaj put došao praznih šaka. Užasnu tragediju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << snimila je obližnja kamera, a na osnovu kretanja žrtve jasno je da nije bio trezan u trenutku napada. U početku se vidi kako se samo dva psa vrte nesrećnom Rusu oko nogu dok se on tetura oko bare. Međutim, on uskoro pada na tlo, što ohrabruje ostatak čopora da ga potpuno preplave. Mučna borba, tokom koje žrtva nekoliko puta uspeva da se uspravi, traje preko dva minuta. Na kraju je otpor bio uzaludan, tako da su krvoločne životinje rastrgle svog dotadašnjeg dobrotvora.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Izašao je ispred kuće i zatekao na NAJSMRDLJIVIJI prizor na svetu (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 06:08

Bezbednosna kamera na jednoj kući u SAD uhvatila je zanimljiv trenutak u kojem mlađi muškarac izlazi iz svog doma, a onda posle samo nekoliko sekundi dotrčava nazad i penje se na verandu bežeći od nečega...- Šta se dešava? - pitao ga je drugi čovek...Nakon nekoliko trenutaka ispred kuće je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.