Izvor: Blic, 07.Jun.2023, 21:10

POSLANICA DOJILA BEBU U POSLANIČKOJ KLUPI Ovo još nije viđeno u italijanskom parlamentu: "SAD ĆEMO RAZGOVORE VODITI BEZ BUKE"

Prvi put u istoriji italijanskog parlamentarizma danas se u poslaničkoj klupi našla jedna beba jer je poslanica Gilda Sportijelo u sali Poslaničkog doma dojila svoga sina Federika i izazvala aplauz svojih kolega.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanica dojila bebu usred sale, izazvala buru među kolegama: "Ovo je prvi put da se nešto ovako dešava" (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 07.Jun.2023

A sada ćemo naše razgovore voditi bez buke - rekao je kolega poslanik kada je video bebu

Nastavak na 24sedam.rs...

Italijanska poslanica dojila dete u parlamentu, kolege joj aplaudirale (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Jun.2023, 08:45

Poslanica u italijanskom parlamentu Gilda Sportijelo, koja se borila da ženama bude dozvoljeno da doje bebe tokom sednica parlamenta, postala je prva žena koja je to i uradila.. U skupštini se juče prolomio aplauz sa svih strana kada je Sportijelova, član Predstavničkog doma, počela da doji dvomesečnog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.