Izvor: Blic, 08.Maj.2020, 20:05

"POPUT PAKLA" Zbog korone ova zemlja PUCA PO ŠAVOVIMA: Porodice kopaju po MRTVIM TELIMA kako bi pronašli najbliže

Kad je Flavio Ramos smešten u bolničku sobu, borio se da ugrabi dah i padao je u nesvest, pa je njegov sin Arturo bio onaj koji je prvi primetio tela. Dva leša su bila ostavljena na pločicama na podu bolničke sobe. Do sledećeg jutra u sobi su bila tri leša – Flavio je umro, a više od mesec dana kasnije porodica Ramos ga još nije sahranila jer su ubrzo nakon njegove smrti, kako kaže Arturo, bolničke vlasti “izgubile” njegovo telo, piše CNN.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KORONA JE OD OVE ZEMLJE NAPRAVILA PAKAO: Porodice kopaju po MRTVIM TELIMA kako bi pronašli najbliže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020

Zemlja koja od početka pandemija puca po šavovima...Kad je Flavio Ramos smešten u bolničku sobu, borio se da ugrabi dah i padao je u nesvest, pa je njegov sin Arturo bio onaj koji je prvi primetio tela. Dva leša su bila ostavljena na pločicama na podu bolničke sobe. Do sledećeg jutra u sobi su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.