Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 23:31

POLICAJAC ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (13), SVE SNIMAO NJENIM TELEFONOM "Sramota za uniformu, drago mi je što više nikada neće biti policajac i što će ići u zatvor"

Policajac Luk Kristofer Horner (24) snimio je sebe kako seksualno zlostavlja 13-godišnju devojčicu koristeći njen mobilni telefon. On tada nije bio na dužnosti i putovao je više od sat vremena od svoje kuće u Bakinghamširu, da bi došao do učenice u Northemptonširu 11. juna ove godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SRAMOTA UNIFORME" Policajac seksualno zlostavljao devojčicu (13) i sve snimao njenim telefonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 00:14

On tada nije bio na dužnosti i putovao je više od sat vremena od svoje kuće u Bakinghamširu, da bi došao do učenice u Northemptonširu 11. juna ove godine...Policajac (24) snimio je sebe kako seksualno zlostavlja 13-godišnju devojčicu koristeći njen mobilni telefon...On se izjasnio krivim po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.