POGLEDAJTE ŠOKANTAN KRAJ DRAME NA MOSTU: Otmičar pretio da će da zapali autobus sa ljudima, ubio ga snajperista (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE ŠOKANTAN KRAJ DRAME NA MOSTU: Otmičar pretio da će da zapali autobus sa ljudima, ubio ga snajperista (VIDEO)

Policija u Brazilu ubila je otmičara autobusa, posle četvorosatne talačke krize Policija u Rio de Žaneiru ubila je otmičara autobusa, posle četvorosatne talačke krize.On je oteo autobus sa 37 osoba, navodno ga polio benzinom i pretio da će da zapali vozilo.Pročitajte još - UBIJEN OTMIČAR AUTOBUSA PUNOG PUTNIKA: Polio vozilo benzinom i pretio da će da ga zapali! (FOTO) Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se navodno vidi kako priča sa policajcima koji su okružili autobus, a onda ga u jednom trenutku pada, pošto ga je upucao snajperista.Kako prenose brazilski mediji, niko od talaca nije povređen.Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POGLEDAJTE TRENUTAK KADA JE POGOĐEN OTMIČAR U BRAZILU: Izašao je iz autobusa, bacio torbu, a onda ga je snajperista pronašao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019

Policijski snajperista danas je upucao naoružanog otmičara Vilijama Augusta da Silvu (20), koji je držao 37 osoba kao taoce u autobusu u Rio de Žaneiru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.