PEVAČ UBIO DEVOJKU: Zadavio je nakon bezazlene svađe i pobegao (FOTO)

Izvor: S media, 26.Jan.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ UBIO DEVOJKU: Zadavio je nakon bezazlene svađe i pobegao (FOTO)

Jedna naizgled bezazlena svađa zbog kućnih poslova, prouzrokovala je smrt mlade Da In Lin (22).

Britanski pevač Daniel Džons (27) priznao je da je ubio svoju devojku i da je njeno telo sakrio ispod joragan u stanu i pobegao.

Džons je na suđenju rekao da su se njih dvoje posvađali zbog nekoliko dlaka njene kose koje su se zakačile za prekidač u kupatilu.

- Počeli smo da se guramo i ona je pala. Vrištala je i ja sam joj stavio ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na usta. Nesvesno sam joj pritisnuo i grlo- objasnio je Džons kako je udavio svoju devjku.

Kada je nesrećna Lin prestala da diše, umotao je njeno telo u jorgan i pobegao u drugi grad, gde je sutradan i uhapšen. Sredinom februara očekuje se izricanje kazne Danielu Džonsu.

Da In Lin i Daniel Džons upoznali su se u lokalnoj crkvi i nakon kratkotrajnog druženja, počeli su da se zabavljaju. Par je imao problema i došlo je do raskida. Veče kada je došlo do kobne svađe, njih dvoje su pokušavali da obnove svoju vezu.

(Daily mail)

Foto: guliver/thinkstock (ilustracija), printscrn Daily mail

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Britanija: Ubio devojku zbog nekoliko dlaka kose koje ja ostavila u kupatilu

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jan.2013

Britanski pevač ubio svoju devojku nakon bizarne svađe zbog nekoliko dlaka njene kose koje su se zakačili za prekidač u kupatilu. ..Britanski pevač Daniel Džons (27) priznao je da je ubio svoju devojku i da je njeno telo sakrio ispod joragan u stanu i pobegao.Džons je na suđenju rekao da su se...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.