Izvor: Blic, 19.Feb.2020, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PENETRIRANJE U HIMNU JE NEDOPUSTIVO" Pravnik iz Opatije podneo KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV JOSIPE LISAC, tvrdi da je "povredila ugled Republike Hrvatske"

Na adresu Krivičnog odeljenja Opštinskog državnog tužilaštva u Zagrebu danas je iz Opatije poslata krivična prijava protiv Josipe Lisac, i to zbog krivičnog dela iz članka 349. Krivičnog zakona, odnosno povrede ugleda Republike Hrvatske. Boško Županović, vlasnik portala "Liburnija.com", sumnjiči čuvenu pevačicu da je prilikom inauguracije Zorana Milanovića "izvela i intonirala himnu Republike Hrvatske na omalovažavajući način", preneo je "Dalmatinski portal".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi detalji o osobi koja je tužila Josipu Lisac

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 18:51

Advokat Ante Nobilo izjavio je da je Boško Županović, koji je podneo krivičnu prijavu protiv Josipe Lisac, prevarant i policijski doušnik..."Prevarant i policijski doušnik", rekao je za portal Indeks advokat Anto Nobilo, koji se Županovića seća s kraja prošlog veka i iz vremena suđenja "zločinačkoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.