PANIKA na AERODROMU: BUKNUO POŽAR, otkazano hiljadu letova (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Dec.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA na AERODROMU: BUKNUO POŽAR, otkazano hiljadu letova (FOTO)

Panika!

Na međunarodnom aerodromu "Hartsfild-Džekson" u američkom gradu Atlanti, jednom od najfrekventnijih u svetu, skoro 11 sati trajao je nestanak struje izazvan požarom u podzemnom električnom postrojenju zbog čega je više od 1.000 letova otkazano uoči početka praznične groznice povodom Božića i Nove godine.

AP navodi da je lokalna kompanija za električnu energiju "Džordžija pauer" uspela da uspostavi ponovno snabdevanje strujom svega nekoliko minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uoči roka koji joj je zadat i koji isticao u ponoć po lokalnom vremenu.

Foto: AP Photo/Branden Camp

"Ponovno je uspostavljeno snabdevanje strujom. Putnicima se isporučuje više od 5.000 obroka. Vozovi će uskoro biti operativni", saopštila je ova kompanija na Tviteru.

Foto: AP Photo/Branden Camp

Rojters navodi su putnici tokom nestanka struje koja je paralizovala aerodrom sedeli u mraku na terminalima, kao i u avionima koji su zaustavljeni na pisti.

Foto: AP Photo/Jonathan Landrum Jr.

Navodi se da su američke vlasti bile primorane da preusmere sve letove koji su išli ka Atlanti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.