Otkazan sastanak sa Džaferovićem: Ambasador Srbije u BiH hitno pozvan u Beograd

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2020, 13:40

Otkazan sastanak sa Džaferovićem: Ambasador Srbije u BiH hitno pozvan u Beograd

Šefik Džaferović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine pozvao je u utorak na hitan sastanak ambasadora Republike Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa u Džaferovićevom kabinetu. Međutim, kratko nakon toga iz Predsjedništva BiH potvrđeno je za RSE da je ambasador Đorđević hitno pozvan u Beograd, zbog čega neće biti održan sastanak sa Džaferovićem. RSE je pokušao da dobije komentar od Ministarstva vanjskih poslova Srbije, ali na poruke...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ambasador Srbije u BiH pozvan u Beograd, nema sastanka sa Džaferovićem

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2020

BEOGRAD - Sastanak na koji je predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović danas pozvao ambasadora Republike Srbije u Sarajevu Aleksandra Đorđevića je otkazan, potvrđeno je Feni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.