Otkačila se kabina na žičari u Kašmiru, sedmoro mrtvih

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jun.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkačila se kabina na žičari u Kašmiru, sedmoro mrtvih

Najmanje četvoro turista i troje lokalnih meštana poginuli su danas u indijskom delu Kašmira kada se njihova kabina na žičari otkačila i pala s visine od 30 metara.

U nesreći u odmaralištu Gulmarg povređene su još četiri osobe, a jedna od njih je u kritičnom stanju, rekao je visoki policijski zvaničnik Imitjaz Husein.

Prema njegovim rečima, među poginulima su bračni par iz Nju Delhija i njihovo dvoje dece i troje lokalnih meštana, uključujući i dva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << turistička vodiča.

Vlasti su pokrenule operaciju spasavanja najmanje 100 ljudi koji su ostali blokirani na žičari, a spasioci u okolnim šumama tragaju za turistima koji su možda ispali iz žičare.

Žičare su turistička atrakcija na planinama Pir Pandžal, na zapadu Himalaja. Gulmarg je popularno skijalište za indijske i strane turiste.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Horor u poznatom letovalištu: Otkačila se kabina na žičari, sedmoro poginulih

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2017

Najmanje četvoro turista i troje lokalnih meštana poginuli su danas u indijskom delu Kašmira kada se njihova kabina na žičari otkačila i pala s visine od 30 metara...Jeziva nesreća u Pakistanu: Prevrnula se cisterna s naftom, više od 120 mrtvih..U nesreći u odmaralištu Gulmarg povređene su...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.