Osuđena majka monstrum: Držala bebe u zamrzivaču

Izvor: Mondo, 05.Apr.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđena majka monstrum: Držala bebe u zamrzivaču

Nemački sud osudio je danas ženu za ubistvo bez predumišljaja svoje dve novorođene bebe čija tela je držala u zamrzivaču.

Foto: Guliver/getty images, Thinkstock

Nemačka novinska agencija DPA javila je da je državni sud u Haleu osudio 46-ogodišnju ženu na devet i po godina zatvora. Ona je priznala da je tajno rodila devojčicu 2004. i dečaka 2008. i da ih je ubila.

Tela je stavila u plastične kese i u zamrzivač gde ih je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pronašla ranije ove godine. Na obdukcijama je utvrđeno da su bebe ugušene.

Njeni advokati su rekli da je bila pod pritiskom tadašnjeg partnera koji nije želeo više dece pored dvoje koje su već imali. Bivši partner koji je optužen da je znao za bar jedno od zamrznutih tela beba takođe je pod istragom.

Majka monstrum ubila pet beba

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Majka osuđena za ubistvo svoja dva novorođenčeta

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2018

Nemački sud osudio je danas ženu za ubistvo bez predumišljaja svoje dve novorođene bebe čija tela je držala u zamrzivaču...Nemačka novinska agencija dpa javila je da je državni sud u Haleu osudio 46-ogodišnju ženu na devet i po godina zatvora. Ona je priznala da je tajno rodila devojčicu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.