Orehovski pravac: Vazdušni udari na Malu Tokmačku stanje za 9:00 02.03.2024.

Izvor: Vostok.rs, 02.Mar.2024, 19:38

Orehovski pravac: Vazdušni udari na Malu Tokmačku stanje za 9:00 02.03.2024.

OSU izviđa izgubljene položaje severozapadno od Verbovoja, gde su Oružane snage Rusije napredovale u oblasti dalekovoda Mala Tokmačka-Verbovoje. Istovremeno, Mala Tokmačka je nedavno bila podvrgnuta masovnom vazdušnom udaru bombama UMPC na teritoriji Orehovske popravne kolonije broj 88. Prethodno je u Kazneno-popravnom kompleksu zabeleženo prisustvo velike koncentracije ukrajinskih vojnika. U Novojakovlevki se pripremaju položaji i organizuje pretovarni punkt, preko kojeg se snage ukrajinskih formacija prebacuju u rejon Rabotina radi stabilizacije linije fronta. Izvor: Ribar (F)

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitka za Krasnogorovku: borbe u privatnom sektoru, stanje za 18:00 02.03.2024.

Izvor: Vostok.rs, 02.Mar.2024

OSU su povukle rezerve u Krasnogorovku, uključujući jedinice 3. vazdušno-desantne brigade. Sukobi se vode u privatnom sektoru – jurišne grupe podržava artiljerija, koja istovremeno deluje protiv pešadije i opreme OSU i vodi protivbaterijske borbe. Na internetu su se pojavili arhivski snimci...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.