Izvor: Blic, 17.Feb.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su poslednji videli Šabana Šaulića živog, a jedan od njih još je u TEŠKOM STANJU

Kako saznaje “Blic”, zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu koje je krenulo put aerodroma bili su njegov kum Slobodan Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Prema nezvaničnim informacijama, oni su posle nastupa u Nemačkoj otišli u hotel, a iz hotela su krenuli put Dizeldorfa negde oko četiri ujutru, gde su trebali da se ukrcaju na let za Beograd.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREMINUO I MUZIČAR KOJI JE VOZIO PEVAČA: Počivaj u miru i čuvaj nam Šabana

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2019, 03:02

U stravičnoj nesreći u Nemačkoj nastradao je Šaban Šaulić, a preminuo je i vozač, muzičar Mirsad Kerić (43) U stravičnoj nesreći u Nemačkoj nastradao je Šaban Šaulić, a preminuo je i vozač, muzičar Mirsad Kerić (43).Naime, zajedno sa Šabanom Šaulićem u vozilu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.