Oduzela je sebi život nakon što su je vršnjaci silovali, ali je oproštajnim pismom prenela najvažniju poruku celom svetu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzela je sebi život nakon što su je vršnjaci silovali, ali je oproštajnim pismom prenela najvažniju poruku celom svetu (FOTO, VIDEO)

Devojčica je preživela grupno silovanje sa trinaest godina i od tada je pune dve godine trpela maltretiranje i vređanje vršnjaka, zbog čega je imala košmare, napade panike i posttraumatski stresni poremećaj.

Tinejdžerka iz Melburna Kesidi Trevan (15), izvršila je samoubistvo za sobom ostavivši potresno oproštajno pismo u kojem priznaje da ju je grupa dečaka silovala.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

"Moje ime je Kesidi Trevan i bila sam silovana. Napastvovali su me dečaci koji i dalje idu u moju školu. Možda ćete misliti da samo tražim pažnju ili pak osvetu, ali nije tako. Pišem ovo pismo zato što želim da upozorim drugu decu na opasnosti koje vrebaju. Brinem se da ako su to uradili meni, mogu lako da povrede i nekog drugog. Ako iko ikada pokuša da vam uradi ono što su oni uradili meni, borite se svim silama. Verujte mi na reč, borite se jer ćete se do kraja života kajati ako to ne uradite. Možete, uspećete, verujte mi! Čuvajte se", piše u oproštajnoj poruci koju je nakon Kesidinog samoubistva objavila njena mama Linda.

'My name is Cassidy Trevan and I was raped': Powerful warning letter before she took her own life... https://t.co/7YmLhGqGrU

Devojčica je sa mamom  u više navrata bila u policiji da prijavi nasilnike, ali kako  iz straha od svojih napadača nije želela da da zvaničnu izjavu, slučaj je odbačen zbog nedostatka dokaza, a onda je odlučila da digne ruku na sebe i zaustavi očaj.

This is so tragic. I hope the media identifies the bullies publicly and finally get her some justice #CassidyTrevan https://t.co/Y1C2PjSRSa

Nakon ovog tragičnog događaja, njena majka se tim povodom obratila i na Fejsbuku: "Nasilje je ubilo moje dete. Morala sam da gledam svoju bebicu kako dve godine pati. Plašila se da ćete je ponovo naći i uraditi joj isto. Trpela je vaše i zlostavljanje vaših drugara. Ja nisam zla, ljuta ili osvetoljubiva osoba, ali zbog onoga što ste joj vi, deco, uradili... Nadam se da nikad nećete oprostiti sebi i da nikad nećete zaboraviti ime Kesidi Trevan. Njena krv je na vašim rukama", poručila je devojčicina majka.

#CassidyTrevan committed suicide after being bullied and gang-raped. Now, her mom is speaking out: https://t.co/jsMsFgAiUN pic.twitter.com/OJwZkMBcqA

Tragedija: Devojčica snimila svoje samoubistvo, ali to nije najgore! (FOTO)

'My name is Cassidy Trevan, and I was raped' https://t.co/0qow0b72Up

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.