Odlazak mlade nade: Preminuo poznati američki pevač!

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak mlade nade: Preminuo poznati američki pevač!

Lil Pip, poznati američki pevač preminuo je u četvrtak uveče, u 21. godini, potvrdio je danas njegov poslovni saradnik.

Američki mediji su preneli da se Pip predozirao od droge i da je pronađen mrtav u svom stanu.

"Mi nismo lekari, tako da će se posle biopsije utvrditi tačan uzrok smrti", rekao je njegov portparol.

LIL PEEP CANT BE DEAD WHAT THE FUCK

Gustav Ahr, poznatiji kao Lil Pip dugogodišnji je reper i emo pevač, a postao je prepoznatljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << po posebnom stilu pevanja i po pesmama koje su najviše voleli tinejdžeri.

Sarah Stenet, izvršni direktor kompanije First Access Entertainment, koja je prošle godine sarađivala sa reperom, izjavila je u saopštenju da je "šokirana".FOTO: Printscreen

"Ne verujem da je Peep želeo da umre, to je tako tragično. Imao je velike ciljeve i snove za budućnost koje je podelio sa mnom, svojim timom, porodicom i prijateljima", rekla je ona.

 "Bio je veoma inteligentan, izuzetno kreativan, harizmatičan, nežan i šarmantan. Imao je ogromnu ambiciju i njegova karijera je cvetala", dodala je.

R.I.P Lil Peep Dawg

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.