Američki reper preminuo u 21. godini

Izvor: Story, 16.Nov.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki reper preminuo u 21. godini

Poznati pevač Lil Rip preminuo je u 21. godini i to u trenutku svoje velike slave. Očigledno da ni on nije mogao da podnese sve ono što je slava nosila sa sobom, pa je preminuo od posledica droge, prenose strani mediji. Američki reper je poznat po pesmama u kojima je između ostalog pevao o svojoj borbi ... The post Američki reper preminuo u 21. godini appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

UGAŠEN JOŠ JEDAN MLAD ŽIVOT Poznati pevač umro u 21. godini!

Izvor: Prva.rs, 16.Nov.2017

Poznati pevač preminuo je u 21. godini i to u trenutku velike slave. Reper Lil Pip je umro od posledica droge. Američki reper je poznat po pesmama u kojima je između ostalog pevao o svojoj borbi sa narkoticima.. Kako prenosi njegov zvaničnik, Lil je prevezen u bolnicu jer su svi pomišljali da se...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.