Odgajaće ga kao sina: Stomatolog od zuba pravi Lenonovog klona!

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgajaće ga kao sina: Stomatolog od zuba pravi Lenonovog klona!

Kanadski zubar Majkl Zuk, koji je pre dve godine kupio zub Džon Lenona na aukciji, planira da iz DNA koji se nalazi u njemu stvori klona legendarnog pevača.

Zubar kaže da će malog Džona odgajati kao svog sina, ali će ga držati podalje od cigareta, alkohola i droge.
On planira da nepostojeće dete, koje će biti stvoreno iz Lenovog gena, upiše na časove gitare u nadi da će i klon stvarati neverovatnu muziku kao i “original”
Iako postoji mnogo prepreka >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << do ostvarenja njegovog sna, kao što su zakoni, Zuk je veoma optimističan u ostvarenju svog cilja.
“Moj cilj je da posedujem DNA Džon Lenona. Gen slavnog pevača vredi milione. Što se tiče legalnosti cele priče, ona ne mora biti prepreka. Zavisi u kojoj zemlji radite takve stvari. Ako ne može da se napravi u jednoj zemlji, sigurno može u drugoj”, rekao je Zuk za “Channel 4″.
Izvor: Blic.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Zubar pravi klona Džona Lenona od pevačevog zuba

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2014

Zub Džona Lenona koji je prodat pre dve godine na aukciji završiće kao uzorak DNK za mogućeg klona pevača, a čitav eksperiment je isplanirao kanadski zubar Majkl Zuk, kome ni ilegalnost ovog poduhvata ne predstavlja problem.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.