Odbijanje zapadnih zemalja da sarađuju sa Rusijom je kriminal

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odbijanje zapadnih zemalja da sarađuju sa Rusijom je kriminal"

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova smatra kriminalnim odbijanje nekih zapadnih zemalja da sarađuju sa Rusijom u borbi protiv terorizma.

- Smatram da je kriminalno da su mnoge zapadne zemlje, ne sve, ali neke, u potpunosti isključile saradnju sa Ruskom Federacijom u borbi protiv terorizma - rekla je Zaharova na panelu Svetskog festivala mladih i studenata u Sočiju.

- Što se više terorističkih grupa udruži, paradoksalnije je da vidimo kako se vodeće zemlje sveta, naprotiv, razilaze po svojim ćoškovima i ne razmenjuju informacije - naglasila je Zaharova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Pogrešno što Zapad smanjuje saradnju u borbi protiv terorizma

Izvor: Blic, 17.Okt.2017

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da smatra da je pogrešno što izvestan broj zapadnih zemalja smanjuje saradnju sa Rusijom u borbi protiv terorizma...- Pogrešno je što mnoge zapadne zemlje smanjuju saradnju sa Rusijom u borbi protiv terorizma. Sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.