Očajni: Porodice daju 5 miliona dolara za informaciju o nestalom malezijskom avionu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajni: Porodice daju 5 miliona dolara za informaciju o nestalom malezijskom avionu

Porodice malezijskog aviona nestalog pre tačno tri meseca nude nagradu od pet miliona dolara (3,7 miliona evra) za informacije o avionu.

Kampanja prikupljanja novca za nagradu počela je na sajtu Indiegogo, saopštile su porodice.

Boing 777 s 239 putnika i članova posade nestao je 8. marta i verovatno se srušio u Indijski okean. Posle tri meseca intenzivne potrage nije lokalizovana olupina aviona i ne zna se ništa o njemu.

- Ubeđeni smo da negde, neko zna nešto, i nadamo se da će nagrada biti podsticajna - rekao je Itan Hant, odgovoran za projekat "Nagrada MH370" (Award) na internetu.

Izvor: 24sata

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

5 miliona $ za informaciju o MH 370

Izvor: B92, 08.Jun.2014

Kuala Lumpur -- Porodice malezijskog aviona nestalog pre tačno tri meseca nude nagradu od pet miliona dolara (3,7 miliona evra) za informacije o avionu...Kampanja prikupljanja novca za nagradu počela je na sajtu Indiegogo, saopštile su porodice...Boing 777 s 239 putnika i članova posade nestao je...

Nastavak na B92...

Za informaciju o letu "MH370" pet miliona dolara

Izvor: Mondo, 08.Jun.2014

Porodice putnika iz malezijskog aviona nestalog pre tačno tri meseca nude nagradu od pet miliona dolara (3,7 miliona..

Nastavak na Mondo...

Pet miliona dolara za informacije o malezijskom avionu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2014

Porodice nastradalih putnika malezijskog aviona nestalog pre tačno tri meseca nude nagradu od pet miliona dolara (3,7 miliona evra) za informacije o avionu. ..Porodice ne odustaju od pokušaja da saznaju istinu o nesreći malezijskog aviona.. .. ..Kampanja prikupljanja novca za nagradu počela je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.