Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 10:07

Objavljen identitet optuženog za ubistvo Milana Lončara u Filadelfiji

Dvadesetogodišnji Dejvis Džozefus optužen je za ubistvo Milana Lončara, diplomca Univerziteta Templ poreklom iz Srbije, saopštila je policija u Filadelfiji.
Policija je u nedelju saopštila da je osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara u Filadelfiji uhapšen, a identifikovan je i drugi učesnik u zločinu.

Milan Lončar je ubijen u sredu uveče kada je šetao psa u blizini svoje kuće u naselju Brueritaun.
Dvojica osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su pokušala da ga opljačkaju, a zatim su pucala u njega iz vatrenog oružja i pobegla. Događaj su snimile i bezbednosne kamere.
Lončar je uspeo da pozove pomoć, ali je pola časa kasnije preminuo u lokalnoj bolnici.
Osumnjičeni Džozefus je uhapšen u sredu kada je policija prilikom potrage za ukradenim automobilom zaustavila "ford fokus" u kojem se vozio sa četiri muškarca.
Istraga je utvrdila da je Džozefus nosio istu odeću kao i osumnjičeni koji je pucao u Lončara samo nekoliko sati ranije.

Osumnjičeni je odranije poznat policiji, tereti se za dva izvršena zločina, ali se uz kauciju našao na slobodi.
Ubijeni Milan Lončar je odrastao u Vejnu. Postao je inženjer na Univerzitetu Templ 2019. godine i radio za jednu građevinsku kompaniju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.