Izvor: Radio 021, 17.Jan.2021, 14:23

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo mladića srpskog porekla u Filadelfiji

Policija Filadelfije uhapsila je dvojicu muškaraca, osumnjičenih za ubistvo Milana Lončara (25) u tom gradu, javljaju mediji.

Policija je objavila da će uskoro saopštiti još detalja u vezi sa istragom i hapšenjem.

Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji, kada su mu prišla dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju.

Policija je pronašla mladića u lokvi krvi u polusvesnom stanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde je uprkos svim naporima lekara preminuo.

Pljačkaši su nakon pucnjave pobegli.

Autor: 6abc, Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

LICE ZLA Policija saopštila identiet osumnjičenog za ubistvo Milana Lončara (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Jan.2021, 01:40

Policija Filadelfije saopštila je identiet osumnjičenog za ubistvo Milana Lončara (25), Amerikanca srpskog porekla. U pitanju je dvadesetogodišni Afroamerikanac Džozefus Dejvis.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.