Izvor: Blic, 09.Okt.2023, 23:42

OVO JE KOMANDANT HAMASA KOJI JE NAREDIO NAPAD Mohamed Deif završio bez oka, sa amputiranim nogama i rukom, a evo kako je postao HEROJ PALESTINACA (FOTO)

Krvavi sukob koji traje već tri dana u Izraelu, počeo je tako što je zloslutni glas naredio stotinama Hamasovih terorista preko granice da pokrene napad u kom je do sada ubijeno više od 700 Izraelaca. Taj zlokobni glas, emitovan teroristima širom Gaze, pripadao je jednookom komandantu Mohamedu Deifu (58), koji je godinama bio trn u oku Izraela, a koji je preživeo nekoliko pokušaja atentata, u kojem je izgubio udove i celu svoju porodicu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.