Izvor: S media, 17.Mar.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA PLAVUŠA JE NAJPOPULARNIJA PLJAČKAŠICA NA SVETU: Kao "oružje" koristila svoje grudi (VIDEO)

Dvadesetdvogodišnja Toni Voker, poznata kao devojka sa „nemaskiranim” dekolteom, prošle godine je uz pretnju nožem opljačkala prodavnicu u Australiji.

Policiji nije bilo teško da otkrije počinioca, jer se na snimku sigurnosne kamere videlo lice ove devojke. Njeni otisci bili su svuda, jer je za vreme plajčke nosila samo jednu rukavicu, a jedan od najzanimljivijih detalja sa ovog događaja bilo je njeno bujno poprsje.

Četiri dana posle pljačke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Toni se prijavila policiji, a s njom se predao i njen saučesnik, koji je čekao u automobilu kojim su pobegli s lica mesta.

On je na sudu ispričao da je Toni prilikom pljačke kao "oružje" koristila svoje grudi koje je obnažila kako bi za njih prikovala pogled prodavca, dok je u jednoj ruci držala nož.

Toni je osuđena na četiri godine zatvora, a njen saučesnik na dve godine uslovne kazne.

(Dailymail)

Foto: Dailymail/Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.