Izvor: Blic, 19.Jun.2020, 15:33

OPET TENZIJE U BUDVI Nova hapšenja funkcionera nakon nemira ispred zgrade opštine

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala su protiv načenika Komunalne policije i komunalne inspekcije opštine Budva čiji su inicijali A.M. (41) i rukovodioca Sektora za planiranje i razvoj u "Vodovodu i kanalizacije" u tom gradu čiji su inicijali I.Đ. (43) Specijalnom državnom tužilaštvu podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni načelnik Komunalne policije Budva i rukovodilac Sektora u "Vodovodu i kanalizaciji"

Izvor: RTS, 19.Jun.2020

Načelnik Komunalne policije i komunalne inspekcije Opštine Budva i rukovodilac Sektora za planiranje i razvoj "Vodovoda i kanalizacije" Budva uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba službenog položaja, prenose Vijesti. . Kako je saopšteno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.