Izvor: Blic, 10.Jan.2024, 01:27

"OPASALI VODITELJA DINAMITOM" Ovako je izgledala otmica na televiziji koju je publika uživo gledala 4 sata: Teroristi naoružani do zuba se iživljavali nad zaposlenima (FOTO/VIDEO)

Grupa muškaraca sa kapuljačama i opasnim naoružanjem upala je danas popodne u zgradu televizijskog kanala "TC Television" u Gvajakilu, tokom programa uživo, i tom prilikom uzela medijske radnike za taoce. Policijska akcija je brzom reakcijom ušla u zgradu i uhapsila nasilnike, ali je pre toga čitava zemlja imala priliku da gleda teror uživo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teror u Ekvadoru, eksplozije, otmice, bande (FOTO; VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2024

KITO – Teško naoružani gangsteri upali su juče u studio velike televizijske stanice u Ekvadoru tokom programa uživo, dok su kriminalne grupe pokrenule niz naizgled koordinisanih napada širom južnoameričke zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.