OKRUTNA ZABAVA: Stavila terijera u veš mašinu zbog “klikova” na Instagramu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRUTNA ZABAVA: Stavila terijera u veš mašinu zbog “klikova” na Instagramu (VIDEO)

Na kratkom snimku iz Argentine ljubimac deluje zbunjeno i preplašeno sa licem uz staklo dok mu se bubanj okreće pod nogama kada pokušava da hoda ŽENA iz Argentine stavila je svog psa u veš mašinu radi popularnosti na Instagramu. Okrutna zabava Tamare Rotman je ispunila očekivanja, pa je zbog salve uvreda sklonila video istraumiranog terijera Kokoa sa društvene mreže.Pročitajte još: Maloletnik prijavljen policiji zbog mučenja mačkeNa kratkom snimku ljubimac deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zbunjeno i preplašeno sa licem uz staklo dok mu se bubanj okreće pod nogama kada pokušava da hoda.Počeli su da “pljušte” negativni komentari koji osuđuju ovakvo ponašanje prema životinjama, dok su neki tražili da bude kažnjena i nazivali je glupom.Tamara je posle toga uklonila svoj nalog, ali ga je ubrzo vratila uz snimak srećnog terijera kako se igra na travnjaku. Ona je tvrdila da je loše protumačena, kao i da nikad nije nameravala da uključi mašinu.(dailymail.co.uk)#Terrible Metió a su perro al lavarropas y lo compartió en Instragram pic.twitter.com/Ga11hbY8bU— Crónica VIRALES (@CronicaVirales) August 11, 2018

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stavila je psa u veš mašinu da bi stekla popularnost na Instagramu (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Avg.2018

Argentinka Tamar Rotman izazvala je gnev na društvenim mrežama jer je zbog popularnosti na Instagramu i nadi da će dobiti što više pratilaca, stavila psa u veš mašinu, prenosi "Dejli mejl".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.