OČAJ ILI...: Izbeglice bebu dale na eBay

Izvor: Mondo, 13.Okt.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJ ILI...: Izbeglice bebu dale na eBay

Nemačka policija saopštila je danas da je pokrenula istragu protiv jednog izbegličkog para nakon što je njihova jednomesečna beba stavljena na prodaju na sajtu iBej (eBay) za 5.000 evra.

Foto: printscreen/ebay

Policija je pokrenula istragu u vezi mogućeg trgovanja ljudima, nakon što joj je dojavljeno da se na sajtu u utorak pojavio oglas za prodaju bebe, prenela je agencija AFP.

Devojčica stara 40 dana je u međuvremenu predata socijalnoj službi, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je policija iz Duisburga, na zapadu Nemačke.

Preliminarna istraga je pokazala da je oglas postavljen sa internet konekcije koja pripada paru, a za koju je policija samo rekla da su izbeglice, ne navodeći više detalja.

Policija je ipak dodala da su istu internet konekciju koristili i drugi članovi porodice, pa je istraga i dalje u toku.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Očaj: Izbeglice prodaju bebu preko interneta

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2016

Nemačka policija saopštila je u četvrtak da je pokrenula istragu protiv jednog izbegličkog para nakon što je njihova jednomesečna beba stavljena na prodaju na sajtu "Ibej"(eBay) za 5.000 evra...Policija je pokrenula istragu u vezi mogućeg trgovanja ljudima, nakon što joj je dojavljeno da se na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.