Očaj: Izbeglice prodaju bebu preko interneta

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očaj: Izbeglice prodaju bebu preko interneta

Nemačka policija saopštila je u četvrtak da je pokrenula istragu protiv jednog izbegličkog para nakon što je njihova jednomesečna beba stavljena na prodaju na sajtu "Ibej"(eBay) za 5.000 evra.

Policija je pokrenula istragu u vezi mogućeg trgovanja ljudima, nakon što joj je dojavljeno da se na sajtu u utorak pojavio oglas za prodaju bebe, prenela je agencija AFP.

Devojčica stara 40 dana je u međuvremenu predata socijalnoj službi, saopštila je policija iz Duisburga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na zapadu Nemačke.

Preliminarna istraga je pokazala da je oglas postavljen sa internet konekcije koja pripada paru, a za koju je policija samo rekla da su izbeglice, ne navodeći više detalja.

Policija je ipak dodala da su istu internet konekciju koristili i drugi članovi porodice, pa je istraga i dalje u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Izbeglice prodaju bebu preko interneta!

Izvor: OkRadio.rs, 13.Okt.2016

Nemačka policija saopštila je u četvrtak da je pokrenula istragu protiv jednog izbegličkog para nakon što je njihova jednomesečna beba stavljena na prodaju na sajtu "Ibej"(eBay) za 5.000 evra. Policija je pokrenula istragu u vezi mogućeg trgovanja ljudima, nakon što joj je dojavljeno da se na...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.