O neprijateljima Kremlja koji su doživeli misterioznu sudbinu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2020, 14:40

O neprijateljima Kremlja koji su doživeli misterioznu sudbinu

Rojters, priredila: Mila Đurđević Ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni (44) koji se nalazi u komi, smešten je na odeljenje intenzivne nege u bolnici u Omsku, u Sibiru. Njegova portparolka je izjavila da izgleda da je čaj koji je Navaljni pio bio otrovan. Evo nekoliko detalja o prethodnim incidentima u kojima su protivnici Kremlja bili žrtve trovanja ili se sumnjalo na trovanje. VIDEO: Navaljni na nosilima hitne pomoći Sergej Skripalj   Bivši ruski dvostruki agent koji je odavao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Navaljni u komi, sumnja se da je u čaj bio ubačen otrov

Izvor: Danas, 20.Avg.2020

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni je danas posle podne i dalje u komi i na aparatima odeljenja intenzivne nege u bolnici u Sibiru nakon što mu je pozlilo zbog, kako smatraju njegovi saradnici, trovanja povezanog sa njegovim političkim angažmanom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.